دکتر لویمی مطلق: پروژه‌ی IoTrain موفق به دریافت بودجه از اتحادیه اروپا شد

دکتر لویمی مطلق: پروژه‌ی IoTrain موفق به دریافت بودجه از اتحادیه اروپا شد


دکتر لویمی مطلق: پروژه‌ی IoTrain موفق به دریافت بودجه از اتحادیه اروپا شد

 

 

مدیر دفتر همکاری های علمی و بین الملل دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: پروژه‌ی IoTrain (کارشناسی ارشد مهندسی IoT) با مشارکت دانشگاه شهید چمران اهواز و سایر دانشگاه­های شرکت کننده، موفق به دریافت بودجه از اتحادیه اروپا شد.

دکتر کریم لویمی مطلق در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز در این باره، بیان کرد: پیشنهاده این پروژه با دریافت امتیاز خوب از میان ۱۰۰۵ پیشنهاده ثبت شده در فراخوان ۲۰۲۰ برنامه­ی اراسموس پلاس، موفق به دریافت اعتبار مالی شد.

وی اظهار کرد: برای تهیه­ی پیشنهاده پروژه‌ی IoTrain دفتر همکاری­های علمی-بین­المللی و دکتر رشتی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت مشترک همکاری داشتند.

مدیر دفتر همکاری های علمی و بین الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، عنوان کرد: شرکای اروپایی شرکت کننده در این پروژه دانشگاه Siegen (آلمان)، مؤسسه­ی Petanux GmbH (کشور آلمان)، دانشگاه Politehnica of Bucharest (کشور رومانی)، و دانشگاه Manchester (کشور انگلیس)، شرکای ایرانی دانشگاه‌های علوم و تحقیقات تهران، سیستان و بلوچستان، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و شرکای عراقی شرکت کننده دانشگاه Sumer و دانشگاه Wasit هستند.

لویمی مطلق درباره پروژه‌ی IoTrain، اظهار کرد: طبق ارزیابی مجمع جهانی اقتصاد، IoT قصد دارد که یکی از برترین مشوقان فناوری در عرصه­ی تحول برای آینده اشتغال، مهارت و استراتژی نیروی کار را در چهارمین انقلاب صنعتی آموزش دهد.

وی، افزود: مجله فوربس داده­های بزرگ، آنالیز داده­ها، سنسورهای هوشمند کار­گذاری شده، سیستم­های کنترل از راه دور و یادگیری ماشین را به عنوان پنج مهارت برتر مهندسی در سال ۲۰۲۰ می­داند؛ از این رو به منظور آماده­سازی جامعه برای چنین دگرگونی بزرگی، مدرن­سازی آموزش عالی با تکمیل کردن مهارت­های IoT برای مهندسین یک نیاز محسوب می­شود و ارائه یک سری آموزش­ها که باعث بهبود رقابت و اشتغال­یابی مهندسین تا سال ۲۰۲۵ می‌گردد، ضروری است.

مدیر دفتر همکاری های علمی و روابط بین الملل دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه کشور ایران به عنوان یکی از سریع‌ترین کشورهای در حال توسعه در خاورمیانه، در حال برنامه­ریزی فراگیری IoT است، گفت: به عنوان نمونه، وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات ایران و مؤسسه تحقیقات علوم و فناوری اطلاعات ایران، به عنوان سازمان‌های رسمی فعال در حوزه­ی IoT در داخل کشور، تحقیقات و توسعه‌ نقشه­های ملی راه و مسیر IoT را آغازکرده‌اند و قصد دارند با حمایت از برنامه­های آموزشی و پرورشی مشترک، تخصص و مهارت لازم برای IoT  را ارتقا دهند. علاوه بر این IoT از سیاست ملی دولت ایران برای رفع بیکاری مهندسان فارغ التحصیل از مؤسسات آموزش عالی پشتیبانی می­کند.

لویمی مطلق درباره اهداف این پروژه‌، اظهار کرد: هدف IoTrain ارتقاء مهارت IoT مهندسان از طریق توسعه و تقویت آموزش و برنامه­های درسی آموزش عالی ایران و عراق با استانداردها و فن آوری­های پیشرفته اروپایی است.

وی افزود: مدرن­سازی برنامه درسی رشته­های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و مهندسی در سیستم­های آموزش عالی ایران و عراق از طریق بروزرسانی دوره­های آموزشی موجود در زمینه­ی IoT به عنوان یک تکنولوژی کارساز، تدوین دوره­های آموزشی و مدل‌های جدید و ایجاد ظرفیت در سیستم آموزش عالی ایران و عراق برای ارائه‌ی IoT در مقطع کارشناسی ارشد، ترویج همکاری­های میان اتحادیه اروپا، ایران، و عراق در حوزه­ی آموزش عالی و... از دیگر اهداف این پروژه است.

مدیر دفتر همکاری های علمی و بین الملل دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به گروه­های هدف این پروژه، خاطرنشان کرد: مؤسسات آموزشی و پژوهشی، فارغ التحصیلان رشته­هایIoT، فارغ التحصیلان جویای کار و افرادی که علاقه­مند به مطالعات مهندسی برای افزایش قابلیت استخدام و شایستگی­های خود در سطح ملی و اروپا هستند‌، گروه‌های هدف این پروژه هستند؛ همچنین صنایع، بنگاه‌های کوچک و متوسط مقیاس، بنگاه‌های اقتصادی بزرگ، استارت آپ‌ها و کارآفرینانی که نوآوری خود را بر اساس سیستم‌های هوشمند و هوش مصنوعی پایه گذاری کرده‌اند می توانند جزو جامعه هدف این پروژه باشند.

آدرس کوتاه :