يکشنبه, 28 آبان 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۳/۰۷/۲۳

معارفه مدیر جدید فناوری اطلاعات دانشگاه شهید چمران اهواز

طی مراسمی با حضور سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، معاون و مدیران زیر مجموعه معاونت پژوهش و فناوری، دکتر محمد سروش به عنوان مدیر جدید مرکز فناوری اطلاعات معرفی و از زحمات و تلاش های دکتر کریم انصاری اصل مدیر پیشین این مجموعه قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که سه شنبه 22 مهر در سالن جلسات شورای پژوهشی برگزار شد، دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهش و فناوری اظهار داشت: کارهای زیادی در حوزه مدیریت فناوری اطلاعات (IT ) دانشگاه در زمینه ارتقاء شبکه، بهبود وضعیت اینترنت، سامانه دانشکده ها و ... انجام شده اما با توجه به گستردگی دانشگاه و کاربران اعم از استاد، دانشجو و کارمند هنوز نیاز به کار فراوان دارد.

وی حوزه فناوری اطلاعات را گسترده و کار در این بخش را فرسایشی و حساس توصیف کرد و گفت: امیدواریم دکتر سروش با توجه به روحیه کار تیمی، خودکار بودن و توانمندی علمی در این حوزه، بتوانند با همکاری پرسنل این مجموعه کار را پیش برند.

دکتر حاجی دولو از دکتر انصاری اصل قدردانی و از اینکه دکتر سروش این مسئولیت را تقبل نمود، سپاسگزاری کرد و گفت: در خدمت دکتر انصاری در شورای انفورماتیک و بخش های دیگر دانشگاه برای استفاده از تجربیات ایشان خواهیم بود.

همچنین دکتر کریم انصاری اصل در سخنانی از همکاران خود در مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه قدردانی کرد و گفت: دانشگاه باید به نظر فنی کارشناسان این مجموعه اعتماد کند در غیر این صورت متضرر خواهد شد.

وی با بیان اینکه کار در مدیریت فناوری اطلاعات روز و شب و تعطیل بردار نیست، تصریح کرد: در بعضی دانشگاه ها با توجه به حساسیت و زیاد بودن کار این بخش، فعالیت زیاد کارکنان با حق فنی جبران می شود تا دوستان حس کنند که سیستم نیز قدردان تلاش آنهاست.

مدیر پیشین فناوری اطلاعات دانشگاه با تاکید بر رسیدن این مجموعه به جایگاه واقعی خود، گفت: هیئت رئیسه جدید به IT ایمان دارند و امیدوارم این ایمان به یقین تبدیل شود.

دکتر انصاری اصل با بیان اینکه IT خواسته یا ناخواسته کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار داده است، افزود: ساختار کنونی IT دانشگاه اجازه چالاک بودن را به سیستم نمی دهد و نارضایتی بین کاربران و کارکنان این بخش، دوطرفه وجود دارد. نارضایتی کاربران را نباید ناشی از کم کاری کارشناسان بدانیم بلکه به دلیل مشکلات دیگر است.

همچنین دکتر محمد سروش مدیر جدید فناوری اطلاعات دانشگاه با اشاره به آشنایی خود با حوزه IT  و سوابق کاری خود در سیستم های مخابراتی و دیگر بخش ها، اظهار داشت: احساس کردم مجموعه هیئت رئیسه دانشگاه از IT  در حد توان حمایت می کنند  و با همین دیدگاه، این مسئولیت را پذیرفتم.

وی اظهار امیدواری کرد: با تلاش دوستان کارمند در مدیریت فناوری اطلاعات و حمایت دیگر بخش ها، با وجود محدودیت های مالی، برنامه های IT دانشگاه به خوبی به پیش رود.

دکتر سروش گفت: برنامه چشم انداز پنجساله مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه را با لحاظ کردن اولویت ها، هزینه ها و برنامه ها تدوین خواهیم کرد تا در سال های آینده معیاری برای ارزیابی عملکرد و امکانات و ظرفیت های این حوزه باشد.

در پایان، با اهدای یک جلد کلام ا... مجید از تلاش های دکتر انصاری اصل قدردانی و حکم انتصاب دکتر سروش به ایشان اهدا گردید.